Ett stort tack till er alla som deltog som utställare, funktionärer eller besökare på söndagens klubbmästerskap! Det är tack vare er som det blev en sån succé!

Trettiosex medlemskatter, varav ett stort antal kattungar, ställdes ut och blev bedömda av domare Anthony Hutcherson. Vi gratulerar alla vinnare och speciellt DGC Thar Tiger Lily som blev bästa klubbkatt! Lista över alla vinnare publiceras inom kort på www.bengalkatten.se. Så snart vår fotograf hunnit gå igenom alla bilder så kommer det även bilder från dagen. La du upp bilder från KM:et på tex Instagram får du gärna tagga dem med #km2019fbk så att vi kan re-posta dem i föreningens flöde.

Besök gärna våra samarbetspartners Royal Canin och Svedea Katt som frikostigt bidrog med priser och gåvor. Våra sponsorer AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen, Fourfriends Sverige, Kattpost och Supercat Sweden bidrog även de med bland annat priser, presentkort och kattsand!

Och slutligen, en efterlysning. Har någon av klassvinnarna möjligen fått med sig en ”Magnetic Mouse”-leksak i misstag? Leksaken var ämnad för Bästa Bengal men försvann någonstans på vägen dit. Har ni fått med er den så hör gärna av er till oss så att vi kan förmedla den vidare till ”rätt” katt. Tack på förhand!

Än en gång, tack! Nästa år ses vi i Göteborg!

Vänliga hälsningar
Styrelsen för Föreningen Bengalkatten
www.bengalkatten.se