14:e februari kl 13:00 – 15:00

Nu provar vi igen och hoppas på att vi kan genomföra föreläsningen med teknikens hjälp i denna pandemitid som aldrig tycks ta slut MEN vi kan fortfarande testa oss för det precis som vi ska testa våra bengaler för HCM! En del kliniker arbetar som vanligt tack och lov och även om vi som oroliga hussar och mattar vill följa med in för att hålla tass så är det inte alltid möjligt då vi behöver tänka även på personalens hälsa i första hand! Fortfarande är detta föreningens hjärtefråga och vi har fått möjlighet att boka in Jens Häggström för att ni våra medlemmar ska få lite mer kunskap om de senaste rönen från SLU och andra ledande veterinärers arbete inom HCM. Vi har flera nya uppfödare runt om i norden men även för de gamla ”rävarna” som inte alltid hinner läsa ikapp så är en föreläsning digitalt smidigt och ett bra verktyg för att komma ikapp bland det senaste så passa på att anmäla dig du med inför vårens parningar.

Föreningen Bengalkatten välkomnar er till en föreläsning om HCM (hypertrofisk kardiomyopati) söndagen den 14:e februari kl 13, föreläsningen planeras att hållas genom ZOOM. Föreläser gör ingen mindre än Jens Häggström, professor och avdelningschef vid SLU och erkänd expert inom hjärtsjukdomar hos sällskapsdjur.

Anmälan krävs via e-post till ledamot1@bengalkatten.se !

Pris: 0 kr för medlem, 100 kr icke medlem. Inbetalning sker till Swish 123 602 9508 eller bankgiro 580-0479 och märk betalningen med HCM 14/2! Hjärtligt välkomna!

Läs mer om Jens här: https://www.slu.se/cv/jens-haggstrom/