Gestrica Kattklubb bjuder in till Internationell tvåcertifikatutställning den 11-12 maj 2019 på Göransson Arena i Sandviken. På lördagen, den 11 maj, kommer det även att vara Bengalspecial som Föreningen Bengalkatten arrangerar. Varmt välkomna att visa upp era fina bengaler – ju fler desto roligare!

Bengalerna döms hos olika domare för en grundbedömning och efter att alla är dömda i grundbedömningen så samlas alla bengaler hos vår utvalda domare, Marie Westerlund, för separat bedömning innan panel.

Följande klasser kommer att bedömas:

  • Bästa Totalt
  • Bästa Hona
  • Bästa Hane
  • Bästa Unge (ungdjur + junior)
  • Bästa Kastrat Hona
  • Bästa Kastrat Hane
  • Bästa Mönster

Dessutom kommer vi att premiera Bästa look-a-like och Bästa temperament! Och vem vet, det kan dyka upp fler ”inofficiella” klasser – kanske snyggaste svansen eller finaste magen? Alla anledningar att ställa ut era fina bengaler!

Anmälan till Bengalspecialen är nu stängd men du är välkommen att e-posta blanketten på Mina Katter till  utstallning@gestricakattklubb.se så hjälper de dig vidare i den mån det finns platser kvar!. Vi svarar dock gärna på alla specifika frågor som du har om Bengalspecialen.

Fotograf Madelene Jonsson finns på plats under hela Bengalspecialen.

Föreningen har burskynken för uthyrning, kontakta gärna Sofie, vår sekreterare, innan Bengalspecialen om du är intresserad att hyra!

Entrén för besökare är: 50 kronor för vuxen och 20 kronor för barn (upp till 13 år). En familj (2 vuxna och 2 barn) får paketpris på 100 kr! Så kom gärna och titta även om du själv inte ska ställa ut!

Läs mer på Gestrica Kattklubbs Facebook-event eller på www.gestricakattklubb.se. Anmälan är öppen 25 februari – 12 april.

Representanter från Bengalkattens styrelse finns såklart på plats och vi ser fram emot att träffa er!

Inbjudan GEK