Hej kära medlemmar! Vi har under en tid jobbat med att få till en ny hemsida och nu är den äntligen redo för att lanseras. Vi hoppas att ni ska gilla den nya sidan och att det ska vara lätt att hitta det man söker. Det ska förhoppningsvis underlätta för er som annonserar att vi har nya formulär som ni kan använda när ni skickar in annonser (se under annonser i menyn).

Under en övergångsperiod kommer gamla sidan vara online parallellt med nya sidan. Den gamla på bengalkatten.nu och den nya på bengalkatten.se. Målet är att gå över till .se inom överskådlig framtid. Alla uppdateringar kommer att ske på bengalkatten.se.

E-post-adresser går det tills vidare att använda både .se och .nu men försök att börja använda .se adresserna så snart som möjligt.

All information har inte flyttats från gamla sidan och är det något ni saknar kan ni skicka ett mejl till webmaster@bengalkatten.se. I samband med byte av hemsidan byter vi även webmaster. Tack Miia för ditt fina arbete!  Jag som är ny, tillfällig, webmaster heter Heidi Jacobsen och har varit medlem i föreningen sedan 2012.

Det som kommer fyllas på under de kommande veckorna från gamla sidan är fotogalleriet och äldre nyheter. Inte alla bilder kommer att flyttas eftersom vi hoppas att ni ska skicka in lite nya bilder. Äldre nyheter som kan vara roligt att läsa även i framtiden kommer också flyttas, t.ex. klubbmästerskap mm.

Har ni synpunkter, har upptäckt några fel eller har önskemål är det bara att skicka ett mejl till webmaster@bengalkatten.se. Om ni mejlar om något tekniskt problem ange operativsystem och vilken webbläsare ni använder för att underlätta felsökning.

Vi kommer fortsättningsvis uppdatera en gång i veckan med undantag för semester och storhelger.