Hur man blir medlem

Två enkla steg för att bli medlem i Bengalkatten

1. Vill du bli medlem betalar du in aktuell avgift till Swish 123 602 9508 eller bankgiro 580-0479 och anger ny medlem som meddelande. För nya medlemmar som betalar efter 1 oktober gäller medlemskapet även följande år. Medlemmar inte bosatta i Sverige kan betala via bank; IBAN SE09 6000 0000 0003 5134 8832 BIC HANDSESS eller kontakta medlem@bengalkatten.se för information om betalning.
  2. Fyll i formuläret  på denna sida eller e-posta följande uppgifter till kassören:tecknadkatt5
    • För- och efternamn
    • Adress
    • Postadress
    • E-postadress
    • Ev. stamnamn
    • Vilket medlemskap som du har betalat för

När vår kassör har fått bekräftelse på din inbetalning får du ett välkomstbrev med info och aktuella lösenord till bl.a. medlemssidorna på webben. Notera att det kan ta några dagar innan vi ser din betalning!

Medlemsavgifter för 2018-2019

Nu kan du teckna ett e-huvudmedlemskap, det innebär samma förmåner som tidigare men med den skillnaden att man får medlemstidningen Bengaltassen som pdf till sin e-post istället för tryckt tidning med posten.

Huvudmedlemskap – Sverige 200:-
Huvudmedlemskap – Medlemmar bosatta utanför Sverige 250:-
E-huvudmedlemskap (tidningen elektroniskt) 150:-
Familjemedlem (tidning ingår ej) 100:-
Uppfödare kan ge sina kattungeköpare ett medlemskap 150:-

Är du redan medlem och vill förlänga ditt medlemskap?

Betala in aktuell medlemsavgift till Swish 123 602 9508 eller bankgiro 580-0479 och märk betalningen med ditt namn och typ av medlemskap.

Har du frågor som rör medlemskapet eller betalningen så e-posta vår kassör eller medlemsansvarig för närmare information.

Varför ska man bli medlem?

Formulär för medlemskap

• Betala gärna in medlemsavgiften i samband med att du skickar in formuläret, du blir medlem när pengarna kommit in på kontot.
  • Om du ger bort ett medlemskap till en kattungeköpare fyll i köparens kontaktuppgifter och ange ditt namn eller medlemsnummer i meddelanderutan.
  • Om du vill bli familjemedlem, fyll i huvudmedlemmens namn eller medlemsnummer i meddelanderutan.
  • Genom att skicka in formuläret samtycker du till föreningens Integritetspolicy