Hur man blir medlem

Två steg för att bli medlem i Bengalkatten

• Vill du bli medlem betalar du in aktuell avgift till vårt Swish nr 123 602 9508 eller bankgiro 580-0479 och ange ny medlem som meddelande. För nya medlemmar som betalar efter 1:a oktober gäller ditt medlemskap även följande år. Utländska medlemmar kan betala via bank; IBAN SE09 6000 0000 0003 5134 8832 BIC HANDSESS eller kontakta medlem@bengalkatten.se för information om betalning.
  • Fyll i formuläret  på denna sida eller maila följande uppgifter till kassören:tecknadkatt5
    • För- och efternamn
    • Adress
    • Postadress
    • E-postadress
    • Ev. stamnamn
    • Vilket medlemskap som du har betalat för

När vår kassör har fått bekräftelse på inbetalningen kommer ett välkomstbrev med info och lösenord att skickas ut.
Det kan ta några dagar innan pengarna blir synliga på kontot.

Medlemsavgifter – 2018 & 2019

Nytt för i år är att man kan teckna ett e-huvudmedlemskap, det innebär samma förmåner som tidigare men med den skillnaden att man får medlemstidningen Bengaltassen som en pdf-fil till sin e-post istället för en fysisk kopia med posten.

Huvudmedlemskap – Sverige 200:-
Huvudmedlemskap – Utländska medlemmar 250:-
E-huvudmedlemskap (tidningen elektroniskt) 150:-
Familjemedlem (tidning ingår ej) 100:-
Uppfödare kan ge sina kattungeköpare ett medlemskap 150:-

Har du frågor som rör medlemskapet eller betalningen så maila vår kassör eller medlemsansvarig för närmare information.

Varför ska man bli medlem?

Formulär för medlemskap

• Betala gärna in medlemsavgiften i samband med att du skickar in formuläret, du blir medlem när pengarna kommit in på kontot.
  • Om du ger bort ett medlemskap till en kattungeköpare fyll i köparens kontaktuppgifter och ange ditt namn eller medlemsnummer i meddelanderutan.
  • Om du vill bli familjemedlem, fyll i huvudmedlemmens namn eller medlemsnummer i meddelanderutan.
  • Genom att skicka in formuläret samtycker du till föreningens Integritetspolicy