28:e mars kl 14:00 – 17:00

Styrelsen har beslutat, med tanke på den situation som är just nu och med omtanke om våra medlemmar och deras välbefinnande, att skjuta på HCM-föreläsningen den 28 mars. Vi återkommer med ett nytt datum längre fram. Anmälda kommer även att kontaktas direkt. Ta hand om er, tvätta händerna, hjälp de som kan behöva extra stöd just nu och framför allt – mys med era pälsklingar! 😻 Marskatter på ingång och föreningens hjärtefråga HCM är bra att ha koll på inför vårens parningar så vi passar på att erbjuda er att lära sig lite mer om just hjärtproblem hos katter.

Föreningen Bengalkatten välkomnar er till en föreläsning om HCM (hypertrofisk kardiomyopati) lördagen den 28:e mars i Stockholm. Föreläser gör ingen mindre än Jens Häggström, professor och avdelningschef vid SLU och erkänd expert inom hjärtsjukdomar hos sällskapsdjur.

Begränsat antal så först till kvarn gäller.

Pris: 50 kr för medlem, 100 kr icke medlem. Inbetalning sker till Swish 123 602 9508 eller bankgiro 580-0479 och märk betalningen med HCM 28/3, i avgiften ingår fika! Anmälan senast 21/3 till medlem@bengalkatten.se Hjärtligt välkomna!

Läs mer om Jens här: https://www.slu.se/cv/jens-haggstrom/