Omplacering

Här finner du bengaler som behöver nya hem. Annonserna ligger uppe i 4 månader. Klicka på rubriken eller plus-symbolen under bilderna för att läsa mer.

Julle söker nytt hem

Aktiv kille som gärna vill komma till ett ställe där han kan få springa av sig. Kan vara lite blyg i första stund om han blir överrumplad, är snäll, social och vill alltid vara intill en. Sover gärna bredvid i sängen om nätterna. Går bra ihop med andra katter. Stilig <3


Nås enklast via mail, annars tel em/kväll.

Kontaktperson: Lovisa Johansson
Telefonnr: 072-147 16 59
E-post: info@minileo.com

Uppdaterad 2017-10-12

Athena och Hercules behöver nytt hem

Athena och Hercules är 5 år gamla och syskon, har aldrig varit ifrån varandra. De är kastrerade, chippade och vaccinerade. De trivs mycket bra ihop.
På grund av allergi behöver de ett nytt hem. Det går bra att kontakta oss när som helst.


Kontaktperson: Leffe och Lena Söderlund
Telefonnr: 0739606215
E-post: lena_m_holmberg@hotmail.com

Uppdaterad 2017-09-30

Valentino söker nytt hem

Min älskade Valentino söker nytt hem. Han kommer från Italien och har varit avelshane hos mig. Han har ett helt fantastiskt temperament, han älskar sitta på dina axlar och han kan hålla en riktig konversation med dig 🙂 Han är en okomplicerad, social och fortfarande lekfull kille. Mera info finns på min hemsida. Är du intresserad kontakta mig via mejl eller telefon (kvällar). Berätta gärna lite om dig själv och det hemmet du kan erbjuda honom. Jag finns i södra Hälsingland. Jag kan ev hjälpa till med transport.

Hälsningar
Tina / Khayalbengals


Tina Sjöberg, Ockelbo
Telefon: 076 –  5612226
E-post: fribacken.bengal@gmail.com
Hemsida: www.Khayalbengals.se
FB: www.facebook.com/search/top/?q=khayal%20bengal%20cattery

Uppdaterad 2017-12-09

Velvet söker nytt hem

Velvet, f. nov ´15, kastrerad, söker ett långvariga hem. Hon är lekfull men samtidigt en lite mera försiktig och mjuk katt, trots hennes vilda ansiktsuttryck. Titta gärna in på min hemsida www.khayalbengals.se för mera info och bilder. Jag finns i södra Hälsingland, i viss mån kan jag hjälpa till med transport.
Hälsning
Tina / Khayalbengals

Telefonnr: 076-5612226
E-post: fribacken.bengal@gmail.com

Uppdaterad 2017-10-27

Freyja söker nytt hem

Freyja är en lynx marble hona från uppfödaren Darlingspots i Stockholm. Hon är ca 1 år gammal och jag måste tyvärr omplacera, därför att jag flyttar utomlands. Hon är väldigt lekfull och gillar att gosa.

Hon kan vara en ensamkatt eller med en kompis. Om man ville köpa henne som andrakatt är det viktigt att veta att det kan tar flera månader innan de gillar varandra! Man kan inte ser om 2 katter synkar efter bara en helg!!

Hon är kastrerad, avmaskad, har papper från Sverak och är chippad och jag säljer henne för 6500sek.

Kontaktperson: Katja Hilscher
Telefon: 072 – 712 31 12
E-post: k.m.hilscher@gmail.com
Det är bäst att kontakta mig via mail eller sms.

Uppdaterad 2017-08-14