Omplacering

Här finner du bengaler som behöver nya hem. Annonserna ligger uppe i 4 månader. Klicka på rubriken eller plus-symbolen under bilderna för att läsa mer.

Khayal Big Bang

Khayal Big Bang
Kontaktperson: Tina Sjöberg
Telefonnr: 076-561 22 26
E-post

Belle Epoque (hona) och Big Bang (hane) har tyvärr inte kunnat stanna kvar i sin familj och har flyttat hem igen sen ett litet tag tillbaka. De söker åter ett nytt långvarigt, ansvarsfull hem. Båda är extremt sociala och keliga, spinner så fort man bara tittar på dem och stortrivs i sängen. De är väldigt tighta och skulle nog trivas bäst att flytta tillsammans men det är inget krav.
De är födda i juni ´18, båda är kastrerade och har full försäkring.

Mera info på min hemsida www.khayalbengals.se

Uppdaterad 2019-02-27

Minileo Golden Grizzly

Minileo Golden Grizzly
Kontaktperson: Lovisa Johansson
Telefon: skicka mail/sms med ert nummer så ringer jag upp
E-post

Med enbart en final kvar till Supreme Grand Champion, och efter ett gäng fantastiska kullar hos oss så låter vi nu vår Grizzly få flytta till sitt föreviga hem. Han bodde första året hos oss och har även bott ett längre tag hos vår veterinär innan hon fick chansen att åka utomlands för vidarestudier inom yrket. Han är mycket social, framåt, gillar att vara ute men kan vara ganska vass som fertil. Trots att han kastreras så önskar jag ändå ett hem där det finns bengalvana, och gärna en kattkompis men inga barn – det är mycket fart på honom och han älskar att klättra. Grizzly är PK def och PRA normal och nyligen HCM skannad. Omplaceringspriset är 3 500 kr.

Stamtavla

Uppdaterad 2019-04-23

Indigo Eyes Magus

Indigo Eyes Magus
Kontaktperson: Elina Munter
Telefonnr: 072-744 41 46
E-post

Nytt permanent hem sökes åt en av våra tidigare kattungar. Magus är en melanistisk bengal som är född 24/5-2017.
Han bor utanför Östersund, är kastrerad, chippad, vaccinerad och nyligen avmaskad.

Han är van med hund och barn från 7 år och uppåt. Magus är en väldigt social kille som gillar att vara med på allt som händer i familjens liv. Lagar man mat är han med och är den perfekta köksassistenten, sitter man i soffan så ligger han bredvid och håller koll han gillar också att spana i fönster. Han är van att få gå ut men går också på lådan inne. Han är van vid sele och gillar att bli buren.
Stamtavla medföljer.

Bilder på Magus föräldrar (Chanel och Bagheera) finns på vår hemsida www.indigoeyes.se.

Uppdaterad 2019-05-28

Khayal Belle Epoque

Khayal Belle Epoque
Kontaktperson: Tina Sjöberg
Telefonnr: 076-561 22 26
E-post

Belle Epoque (hona) och Big Bang (hane) har tyvärr inte kunnat stanna kvar i sin familj och har flyttat hem igen sen ett litet tag tillbaka. De söker åter ett nytt långvarigt, ansvarsfull hem. Båda är extremt sociala och keliga, spinner så fort man bara tittar på dem och stortrivs i sängen. De är väldigt tighta och skulle nog trivas bäst att flytta tillsammans men det är inget krav
De är födda i juni ´18, båda är kastrerade och har full försäkring.

Mera info på min hemsida www.khayalbengals.se

Uppdaterad 2019-02-27

Artness Cats BLANCHE

S Artness Cats BLANCHE
Kontaktperson: Ewa Franzén
Telefon: 070-981 04 79
E-post

Blanche är stor o snygg tjej blir 3år i maj o haft 2 kullar o nu kastreras o behöver ett permanent hem seriöst, o äta kastrat foder (här Kitten foder o framöver behöver hon inte så fett längre) får gärna finnas kastrat kompis, hon får inte springa fritt ute, utan in-nätat med tak o starkt nät balkong eller uteplats eller inglasat uterum skönt i värmen) windigos.se finns massor bilder på Blanche hör av er om intresse finns o berätta vad ni kan erbjuda henne

Uppdaterad 2019-04-04

S* Mia Tuk Mighty Moore & S* Mia Tuk Master Melwin

S*Mia Tuk Mighty Moore & S*Mia Tuk Master Melwin
Kontaktperson: Johanna Dahlstedt
Telefonnr: 072-178 32 12
E-post 

Sheeba och Melwin är syskon från samma kull. Sheeba är en energisk och beslutsam dam som älskar bus/lek och att få vara ute. Melwin är en riktig myskatt och då är det bästa som finns att bli buren och ligga i knäet. Han vill gärna apportera när det är dags för lek.

De är vana innekatter men har ett behov att få gå ut, och har då varit i koppel. Jag ser hemskt gärna att de skulle kunna vara utekatter. Att de får uppmärksamhet är det absolut viktigaste.

Uppdaterad 2019-06-03