Omplacering

Här finner du bengaler som behöver nya hem. Annonserna ligger uppe i 4 månader. Klicka på rubriken eller plus-symbolen under bilderna för att läsa mer.

Dakota

S Selmas Unique rapunzel ”DAKOTA”
Kontaktperson: EWA FRANZÈN
Telefonnr: 070-981 04 79
E-post 

Dakota är snygg  o trevlig söker bra hem o permanent (haft en kull 4st ungar) o blir kastrat innan flytt.


Ring o sms går bra dag o kväll mm  hemsida windigos.se

Uppdaterad 2020-03-05

Johanna

Johanna söker nytt hem pga allergi i familjen

E-post info@minileo.com
Kontaktpersoner: Hanna & Lovisa & Sofia 

Johanna är en tjej på två år som söker nytt hem på grund av allergi i familjen. Hon är en relativt (för rasen) lugn tjej och gillar mys, är van vid både barn och hund. Är inga problem att hantera så som lyfta, bada, klippa klor på eller gå ut med i koppel. Är trygg i sig själv och en inte så särskilt lättstressad katt. 


Johanna är kastrerad, avmaskad, fullt försäkrad i svedea (som ny ägare kan ta över), id märkt och registrerad. Årliga vaccinationen är precis gjord så ny ägare behöver inte göra denna förrän 2021. Båda hennes föräldrar är HCM skannade. 

Idag finns Johanna i Halmstad. Maila en liten presentation om er själva och vad ni har för hem att erbjuda så bokar vi in en träff hemma hos Johanna om ni verkar vara ett passande hem. Hon är redo att flytta omgående till rätt familj. Omplaceringspriset är 5000kr. 

 

För mer info om vår uppfödning, kika på:

Instagram: @minileobengals

Facebook: www.facebook.com/minileobengals

Uppdaterad 2020-02-13

Grizzly

E-post info@minileo.com
Kontaktpersoner: Hanna & Lovisa & Sofia 

Grizzly söker nytt hem då han inte funkar med den andra kattflickan hemma. Grizzly är en stor och stark kille med mkt vild typ som märks i både utseende och temperament. Han är nyfiken, social och alltid med där det händer. Han är stor och stark, stor utanpå men liten mjukis inuti. Han har fått lära sig gå med några hundar och är van vid andra katter, de tycker dock inte alltid om honom och går undan när han tar mycket plats.  Han är före detta utställningskatt för oss och har titeln Quadruple Grand Champion. Vi (uppfödare) tog beslutet att kastrera honom med bara en enda final kvar till att bli Supreme Grand Champion. 

Han är okej med att gå i koppel och bada. Han vill mysa på sina villkor och sover gärna i sängen. Det är, som många andra katter, ingen katt som man bara slänger upp i knät och han snällt sitter kvar där och spinner. Vägen till hans hjärta är lek och aktivering. Vi önskar ett hem där han får mycket stimulans och bor med någon som är van vid bengaler eller är geniunt intresserad av rasen. Ingen katt eller en tuff honkatt, hund är okej. Då han är lite hårdhänt när han är inne i leken undviker vi placera honom med barn. I övrigt så är den här killen är verkligen en en rolls royce – en av de bästa bengaler jag träffat och vi fött upp. 

Grizzly är kastrerad, avmaskad, fullt försäkrad, vaccinerad,  id märkt och registrerad. Han är Pk-def och PRA negativ och HCM skannad senast i fjol. Hans föräldrar är även dem uppdaterat HCM kontrollerade upp i hög ålder. 

Grizzly finns i centrala Göteborg. Maila en liten presentation om er själva och vad ni har för hem att erbjuda så bokar vi in en träff hemma hos Grizzly om ni verkar vara ett passande hem för honom. Han är redo att flytta omgående till rätt familj. Omplaceringspriset är 3000kr. 

 För mer info om vår uppfödning, kika på:
Instagram: @minileobengals 
Facebook: www.facebook.com/minileobengals

På Instagram finns fler bilder på Grizzly om ni söker på #minileogoldengrizzly och på Facebook finns flertal bilder i hans egna album (Minileo Golden Grizzly).

Uppdaterad 2020-02-13