Omplacering

Här finner du bengaler som behöver nya hem. Annonserna ligger uppe i 4 månader. Klicka på rubriken eller plus-symbolen under bilderna för att läsa mer.

Khayal Big Bang

Khayal Big Bang
Kontaktperson: Tina Sjöberg
Telefonnr: 076-561 22 26
E-post

Belle Epoque (hona) och Big Bang (hane) har tyvärr inte kunnat stanna kvar i sin familj och har flyttat hem igen sen ett litet tag tillbaka. De söker åter ett nytt långvarigt, ansvarsfull hem. Båda är extremt sociala och keliga, spinner så fort man bara tittar på dem och stortrivs i sängen. De är väldigt tighta och skulle nog trivas bäst att flytta tillsammans men det är inget krav.
De är födda i juni ´18, båda är kastrerade och har full försäkring.

Mera info på min hemsida www.khayalbengals.se

Uppdaterad 2019-02-27

SE*OneWorld San Lorenzo (Inez)

Inez (SE*OneWorld San Lorenzo)
Kontaktperson: Lina Lindelöf
Telefon: 073-316 38 14
E-post

Inez är en underbart rolig, mysig och nätt liten mink-tjej.
Med sina dryga 2 kg och den mest hesa bengal-röst jag någonsin hört är det svårt att inte bli totalt förälskad i henne.

Inez blir två år nu till sommaren men söker ev ett nytt hem, om rätt hem finns där ute hos någon av er, då hon inte fungerar optimalt ihop med mina andra två katter.

Inez är en väldigt försiktig och blyg liten tjej och behöver nog ett lite lugnare hem där hon får vara ensam om uppmärksamheten.
Inez är otroligt mysig och kärleksfull, det bästa hon vet är att få ligga under ens täcke eller filt, helt utsträckt och lyssna på mattes hjärta!

Inez är fullt vaccinerad, försäkrad, kastrerad och har stamtavla!

Uppdaterad 2019-04-10

Minileo Golden Grizzly

Minileo Golden Grizzly
Kontaktperson: Lovisa Johansson
Telefon: skicka mail/sms med ert nummer så ringer jag upp
E-post

Med enbart en final kvar till Supreme Grand Champion, och efter ett gäng fantastiska kullar hos oss så låter vi nu vår Grizzly få flytta till sitt föreviga hem. Han bodde första året hos oss och har även bott ett längre tag hos vår veterinär innan hon fick chansen att åka utomlands för vidarestudier inom yrket. Han är mycket social, framåt, gillar att vara ute men kan vara ganska vass som fertil. Trots att han kastreras så önskar jag ändå ett hem där det finns bengalvana, och gärna en kattkompis men inga barn – det är mycket fart på honom och han älskar att klättra. Grizzly är PK def och PRA normal och nyligen HCM skannad. Omplaceringspriset är 3 500 kr.

Stamtavla

Uppdaterad 2019-04-23

Khayal Belle Epoque

Khayal Belle Epoque
Kontaktperson: Tina Sjöberg
Telefonnr: 076-561 22 26
E-post

Belle Epoque (hona) och Big Bang (hane) har tyvärr inte kunnat stanna kvar i sin familj och har flyttat hem igen sen ett litet tag tillbaka. De söker åter ett nytt långvarigt, ansvarsfull hem. Båda är extremt sociala och keliga, spinner så fort man bara tittar på dem och stortrivs i sängen. De är väldigt tighta och skulle nog trivas bäst att flytta tillsammans men det är inget krav
De är födda i juni ´18, båda är kastrerade och har full försäkring.

Mera info på min hemsida www.khayalbengals.se

Uppdaterad 2019-02-27

Artness Cats BLANCHE

S Artness Cats BLANCHE
Kontaktperson: Ewa Franzén
Telefon: 070-981 04 79
E-post

Blanche är stor o snygg tjej blir 3år i maj o haft 2 kullar o nu kastreras o behöver ett permanent hem seriöst, o äta kastrat foder (här Kitten foder o framöver behöver hon inte så fett längre) får gärna finnas kastrat kompis, hon får inte springa fritt ute, utan in-nätat med tak o starkt nät balkong eller uteplats eller inglasat uterum skönt i värmen) windigos.se finns massor bilder på Blanche hör av er om intresse finns o berätta vad ni kan erbjuda henne

Uppdaterad 2019-04-04