Gestrica Kattklubb bjuder in till Internationell tvåcertifikatutställning den 11-12 Maj 2019 på Göransson Arena i Sandviken. På lördagen, den 11 maj, kommer det även att vara Bengalspecial som Föreningen Bengalkatten arrangerar. Varmt välkomna att visa upp era fina bengaler – ju fler desto roligare!

Bengalerna döms hos olika domare för en grundbedömning och efter att alla är dömda i grundbedömningen så samlas alla bengaler hos vår utvalda domare för separat bedömning innan panel. Mer info om klasser kommer!

Anmälan till Bengalspecialen sker genom den vanliga anmälan till utställningen via Mina Katter. Du behöver alltså inte anmäla till oss i Föreningen Bengalkatten. Vi svarar dock gärna på alla specifika frågor som du har om Bengalspecialen.

Fotograf Madelene Jonsson finns på plats under hela Bengalspecialen.

Läs mer på Gestrica Kattklubbs Facebook-event eller på www.gestricakattklubb.se. Anmälan är öppen 25 februari – 12 april.

Inbjudan GEK